Muzej iluzija u Inđiji?

Ni devet meseci nakon što je svečano otvoreno novo krilo zgrade opštine Inđija, prostorije nekadašnjeg sedišta Odeljenja za inspekcijske poslove izgledaju kao iz filmove o kraju sveta, kada u žurbi sve bude ostavljeno i razbacano.

Bivše prostorije komunalne inspekcije

U prostorijama koje su se nalazile u Bloku 63, objekat 10 i dalje je ostao deo nameštaja, po koji stari monitor i razbacana dokumentacija koja se skupljala ali ne i odlagala iz nekadašnjih prostorija koje su služile čitavih 10 godina opštinskim činovnicima.  Da ironija bude veća, u pomenutom objektu je do 23. oktobra 2017. godine bilo smešteno Odeljenje za inspekcijske poslove u okviru koga rade i opštinski inspektori koji su zaduženi za komunalni red u opštini. Na “svečanom otvaranju novih prostorija“ predsednik opštine Vladimir Gak istakao je da je “za 10 godina koliko je trajala izgradnja utrošeno 25 miliona dinara i da se kroz nove prostorije uprava približava građanima“

 

Fotografije bivših prostorija komunalne inspekcije.

 

Domaćinski odnos lokalne samouprave prema vlasništvu Opštine Inđije ogleda se upravo kroz ovih nekoliko fotografija koje su snimljene pre 4 dana u nekadašnjim prostorijama Odeljenja za inspekcijske i komunalne poslove.

Ukoliko se ipak odluče da obiđu svoje nekadašnje radno mesto, mogli bi se latiti metle. Možda se i prisete da je na osnovu „Odluke o komunalnom redu“, u vršenju inspekcijskog nadzora, komunalni inspektor ovlašćen da između ostalog, naloži dovođenje u uredno stanje ostale površine, koje su vidljive sa površine javne namene ili površine u javnom korišćenju.

 

 

U krajnjem slučaju, ukoliko ih već mrzi da šetaju, dovoljno je da pogledaju ove fotografije napravljene upravo u nekadanjim prostorijama gde su provodili radne dane .

 

[divide]

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

PROCITAJTE JOS:

Bodljikava zica na ogradi bazena! VIDEO

Summer Sound Festival muzicka bomba u Indjiji – Finansijski tajac

Sekularna drzava ili resavska skola? OS Jovan Popovic

Ostre reakcije na Summer Sound festival

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti