Bodljikava zica na ogradi bazena

Javnost se šokirala kada su se juče pojavile slike na kojima je bodljikava zica na ogradi bazena, gradskog bazena u Inđiji.

[ad id=”2346″]

Bodljikava zica na ogradi bazena?

Bodljikava spiralna žica koja je osvanula juče duž ograde gradskog bazena u Inđiji danas će biti skinuta I to, kažu u ovoj ustanovi, po naređenju direktora Sportskog Centra Ilije Trbovića.

U kontaktu sa upravom gradskog bazena u Inđiji dobili smo informaciju da je bodljikava žica postavljena zbog huligana koji noću preskaču ogradu lome mobilijar I kradu piće iz bara u okviru bazena. Na naše pitanje ko je I zašto odlučio da postavi bodljikavu žicu a ne recimo čuvara ili da potraže pomoć policije koja je u obavezi da obilazi objekte od značaja odgovor uprave je “ mi ne odlučujemo mi sprovodimo naređenja “.

Zašto je postavljena bodljikava zica na ogradi bazena?

[two_fifth]

Naime prema njihovim rečima naređenje je stiglo od direktora sportskog Centra u Inđiji Ilije Trbovića da se žica postavi kada ne bude vremenskih uslova za kupanje I da je jučerešnji dan bio idealan za taj posao. Na pitanje kakve veze imaju vremenski uslovi sa postavkom žičane ograde odgovor je da samo izvršavaju naređenja nadležnih.

[/two_fifth]

[three_fifth_last]

[ad id=”2348″]

[/three_fifth_last]

[divide]

Pored toga uz objašnjenje se ističe da je tu 30 godina žica koja nikom nije smetala a da je spiralna bodljikava samo nadogradnja pokušali smo da saznamo zašto su na već postojeću pletenu postavili  bodljikavu, odgovor je isti – naređenje izvršenje.

Rok za odgovor nacelnice drustvenih delatnosti

Kontaktirali smo i direktora sportskog Centra Inđija Iliju Trbovića koji je kratko izjavio da je na odmoru i da se vraća za dva dana i tada će biti dostupan za sva pitanja.

Sportski  Centar kao i uprava gradskog bazena nisu se do sada oglašavali u javnosti vezano za uništavanje unutrašnjosti  bazena te ostaje da sačekamo odgovore od direktora Sportskog Centra zašto baš pletena spiralna žica i ko je sve obavešten o vandalizmima, kada i kako se reagovalo pre ovog radikalnog poteza.

[ad id=”2346″]

Bodljikava zica na ogradi bazena će biti skinuta?

Odgovor zašto se žica skida samo dan nakon postavke i koliko je  koštalo građane Inđije ishitrena nabavka, plaćanje, postavka a posle samo jednog dana i demontaža žice odgovor će naravno dati direktor Sportskog Centra Ilija Trbović a očekujemo i odgovor  predsednika opštine Vladimira Gaka.

I na kraju, pritisak javnosti je urodio plodom ali to nadležne ne oslobađa odgovornosti od nenamenskog trošenja sredstava građana Inđije.

[divide]

Bodljikava zica na ogradi bazena VIDEO

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

PROCITAJTE JOS:

Summer Sound Festival muzicka bomba u Indjiji – Finansijski tajac

Sekularna drzava ili resavska skola? OS Jovan Popovic

Ostre reakcije na Summer Sound festival

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име