Bodljikava zica na ogradi bazena

Javnost se šokirala kada su se juče pojavile slike na kojima je bodljikava zica na ogradi bazena, gradskog bazena u Inđiji.

Bodljikava zica na ogradi bazena?

Bodljikava spiralna žica koja je osvanula juče duž ograde gradskog bazena u Inđiji danas će biti skinuta I to, kažu u ovoj ustanovi, po naređenju direktora Sportskog Centra Ilije Trbovića.

U kontaktu sa upravom gradskog bazena u Inđiji dobili smo informaciju da je bodljikava žica postavljena zbog huligana koji noću preskaču ogradu lome mobilijar I kradu piće iz bara u okviru bazena. Na naše pitanje ko je I zašto odlučio da postavi bodljikavu žicu a ne recimo čuvara ili da potraže pomoć policije koja je u obavezi da obilazi objekte od značaja odgovor uprave je “ mi ne odlučujemo mi sprovodimo naređenja “.

Zašto je postavljena bodljikava zica na ogradi bazena?

 

Naime prema njihovim rečima naređenje je stiglo od direktora sportskog Centra u Inđiji Ilije Trbovića da se žica postavi kada ne bude vremenskih uslova za kupanje I da je jučerešnji dan bio idealan za taj posao. Na pitanje kakve veze imaju vremenski uslovi sa postavkom žičane ograde odgovor je da samo izvršavaju naređenja nadležnih.

Pored toga uz objašnjenje se ističe da je tu 30 godina žica koja nikom nije smetala a da je spiralna bodljikava samo nadogradnja pokušali smo da saznamo zašto su na već postojeću pletenu postavili  bodljikavu, odgovor je isti – naređenje izvršenje.

Rok za odgovor nacelnice drustvenih delatnosti

Kontaktirali smo i direktora sportskog Centra Inđija Iliju Trbovića koji je kratko izjavio da je na odmoru i da se vraća za dva dana i tada će biti dostupan za sva pitanja.

Sportski  Centar kao i uprava gradskog bazena nisu se do sada oglašavali u javnosti vezano za uništavanje unutrašnjosti  bazena te ostaje da sačekamo odgovore od direktora Sportskog Centra zašto baš pletena spiralna žica i ko je sve obavešten o vandalizmima, kada i kako se reagovalo pre ovog radikalnog poteza.

Bodljikava zica na ogradi bazena će biti skinuta?

Odgovor zašto se žica skida samo dan nakon postavke i koliko je  koštalo građane Inđije ishitrena nabavka, plaćanje, postavka a posle samo jednog dana i demontaža žice odgovor će naravno dati direktor Sportskog Centra Ilija Trbović a očekujemo i odgovor  predsednika opštine Vladimira Gaka.

I na kraju, pritisak javnosti je urodio plodom ali to nadležne ne oslobađa odgovornosti od nenamenskog trošenja sredstava građana Inđije.

[divide]

Bodljikava zica na ogradi bazena VIDEO

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

PROCITAJTE JOS:

Summer Sound Festival muzicka bomba u Indjiji – Finansijski tajac

Sekularna drzava ili resavska skola? OS Jovan Popovic

Ostre reakcije na Summer Sound festival

Povezane vesti

1 KOMENTAR

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti