Ostre reakcije na Summer Sound Festival

Ostre reakcije na Summer Sound festival predsedniku Opstine Indjija Vladimiru Gaku, uputio je odbornik SO Indjija Petar Filipovic.

[ad id=”2346″]

Reakcije na Summer Sound festival

Stižu i prve reakcije na tekst koji je InđijaCafe objavila o “Summer Sound Festivalu 2018“. Festival koji se održava u Inđiji 30 juna I 1, jula na “sportskim terenima kod KC Inđija“.

Bivši predsednik opštine Inđija Petar Filipović podneo je inicijativu kao odbornik SO Inđija. Predao je inicijativu za poništenje odluke u vezi sa finansiranjem festivala na kome će nastupiti Aca Lukas, Nataša Bekvalac, Aleksandra Prijović. Jer je isti, prema njegovim rečima, apsolutno komercijalnog karaktera (prodaju se karte). Sa predlogom da opštinska sredstva od 6 000 000,00 dinara umesto njima, usmeri ka domu zdravlja. A za opremanje dečijih stomatoloških ordinacija u školama, domu zdravlja i seoskim ambulantama i ostalim prioritetnijim potrebama Inđije I Inđinčana.

Reakcije na Summer Sound Festival – Petar Filipovic

[two_fifth]

Filipović ističe da nema ništa protiv festival niti organizatora ali prema njegovim rečima “ ne vidi ni jedan opravdan razlog da opština tolikim novcem građana finansira nešto što će građani već finansirati kupovinom karata za ulaz na koncerte.”

[/two_fifth]

[three_fifth_last]

[ad id=”2348″]

[/three_fifth_last]

[divide]

  • Zato je pametnije i svrsishodnije ta sredstva uložiti u zdravlje naših najmlađih sugrađana što sam ovom inicijativom i predložio predsedniku opštine. U pomenutoj inicijativi sam zamolio predsednika opštine da poništi ranije donešenu odluku. I da opštinska sredstva od 6 000 000,00 dinara, koliko će opština platiti njihove nastupe, umesto njima, usmeri ka inđijskom domu zdravlja za opremanje dečijih stomatoloških ordinacija u školama, domu zdravlja i seoskim ambulantama.” – rekao je Filipović.

[ad id=”2346″]

Reakcije na Summer Sound Festival Petar Filipovic
Inicijativa upucena predsedniku Opstine Indjija od strane odbornika Petra Filipovica.

6 Miliona za Summer Sound Festival

Podsetimo,  šest miliona dinara za novoosnovani festival “ SUMER SOUND “, koštaće Inđičane.

Organizator festivala je novoosnovana firma ENTER Festival d.o.o  koja ima jednog uposlenog, osnovana je pre nešto više od mesec dana sa ulogom od 1.000 dinara, firma je osnovana samo mesec dana pre nego što joj je dodeljen novac iz opštinske kase tačnije 17, maja 2018 dok je novac opredeljen, o čemu je redakcija Inđija Cafe već pisala.

Summer Sound Festival muzicka bomba u Indjiji – Finansijski tajac

Reakcije na Summer Sound Festival KC indjija tereni
Tereni Kulturnog Centra Indjija – Mesto odrzavanja Summer Sound Festivala.

Reakcije na Summer Sound Festival od strane Predsednika Opstine

Povodom Inicijative odbornika Petra Filipovića zatražili smo i komentar aktuelnog  predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka, koji je izostao.

Ekipa Inđija Cafe obratila se SMS porukom šefu kabineta predsednika opštine Nemanji Milojeviću, koji je inače zadužen za komunikaciju sa medijima ali i građanima, međutim Milojević ni šest sati nakon toga nije odgovorio na SMS niti je odgovarao na pozive. 

Reakcije na Summer Sound Festival predsednik kabineta
SMS poruka upucena sefu kabineta.

[divide]

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

Summer Sound Festival reklamni foto by Enter Festival.

Povezane vesti

2 KOMENTARA

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti