IndjijaCafe

Sajt IndjijaCafe se pravi ja mislim po peti put…

Bio je osmisljen na vise razlicitih nacina ali ni jedan nije uspeo, sto zbog manjka vremena, sto zbog raznoraznih drugih stvari koje su nas sprecile da ostvarimo ono sto smo osmislili. Prosla i poslednja verzija sajta mislim da je bila najbolja, bio je uradjen kao Community sajt sa svim prednostima koje ima i Facebook, ali medjutim za tako nesto treba mnogo novca odvojiti za server, na kraju je sajt i propao sto mi je vrlo zao jer su mnogi od nas mnogo truda i vremena ulozili u njega, ali sta sad.

Domen IndjijaCafe.in.rs postoji od 2009 godine, pre toga smo imali i IndjijaCafe.org, IndjijaCafe.net i nadamo se da ce ovo biti poslednja verzija sajta jer sto je mnogo mnogo je hehehe…

Ono sto je plan od pocetka bio a ni dan danas se nije promenio a to je da IndjijaCafe sajt bude jedan skup potpuno svih informacija koje se ticu Opstine Indjija, pocevsi od vesti iz kulture, sporta pa sve do najava novih desavanja koje bas i ne mozete da nadjete na nekim od sajtova jer ih NEMA. Takodje nigde necete naci ni informacije o nasoj talentovanoj omladini u koju se posebno ubrajaju bendovi, kao i pevaci kao sto je Zoran Stanic i tako dalje… Nigde necete naci biografije o njima, njihov rad, snimke, slike ili najavu gostovanja, osim ako ne pogledate njihove stranice na Facebooku. Zasto bi se ceo zivot svodio na Facebook, kad sve sto vam je potrebno mozete naci ovde.

Poneke informacije cemo sami pronalaziti, a poneke cemo koristiti sa drugih Opstinskih sajtova sa propisno naznacenim autorskim pravima jer mi se ne kitimo tudjim perjem, samo zelimo da sto bolje informisemo gradjane.

Sa desne strane mozete videti mnostvo banera, svi su oni sa Opstinskih zvanicnih sajtova i od njih cemo sakupljati informacije.

Neke banere smo mi radili a vecinu su uradili dizajneri kabineta Opstine Indjija.

Trudicemo se da na kraju svakog teksta posebno napisemo ko je originalan izvor informacija.

Pokusali smo da napravimo forum i da ga povezemo sa sajtom, sve to fino funkcionise, ima samo jedna mala mana ali ili cemo je otkloniti ili cemo se svi na nju morati navici 🙂

U svakom slucaju za sada forum nece biti aktivan dok ne vidimo da li ce uopste biti potrebe za tim, jer i ovako imamo jako puno posla i forum bi nas samo jos vise usporio, kada budete vi to zeleli mi cemo ga postaviti 😉

Svi registrovani clanovi ce biti automatski samo “Subscriber” korisnici i moci ce samo da ostavljaju komentare na objavljene vesti, medjitim ko bude zeleo da se pridruzi timu moze da nam se javi i da ga postavimo za autora tekstova, o tome vise informacija uskoro.

Ako pak zelite da ostavite komentar a mrzi vas da se registrujete, kao i vecinu nas, to smo resili tako sto smo napravili aplikaciju za povezivanje sa vasim FaceBook nalogom i na taj nacin cete moci da se ulogujete i napisete komentar sa vasim imenom i prezimenom koje vam stoji na FaceBook sajtu… takodje i profilnom slikom 🙂

U planu je ovih dana da se postavi slajder sa desavanjima iz klubova, bioskopa, pozorista i tako dalje… da bi sto lakse mogli da dodjete do informacija.

Takodje cete biti obavesteni i o svim akcijama u prodavnicama, marketima i tako dalje.. mi se nadamo da cemo moci da postignemo to sve jer zaista je jako ogroman posao.

Na kraju krajeva nadamo se da ce na kraju ovo biti sajt onakav kakvog smo zamislili.

Pozivamo sve koji hoce da naprave svoju prezentaciju, kao sto se na primer bendovi, da nas kontaktiraju da im damo autorska prava i da sami napisu o sebi sve sto zele i takodje da nas obavestavaju o novim nastupima.

Sve najbolje vam zeli IndjijaCafe tim.

IndjijaCafe 2007 - 2020 Powered By Art022 Design Studio