DEBAKL SOUND SUMMER FESTIVALA OD 6 MILIONA DINARA INĐINČANA

Prvo veče prvog po redu “ Sumer Sound Festivala “ u organizaciji novoosnovane firme ENTER FEST iz Novog Sada, za koje je opština Inđija dala 6.000.000,00 dinara prošao je kao debakl. Najavljeni nikad bolje organizovani koncert i spektakl na Balkanu I šire kasnio je ni manje ni više nego čitava DVA sata. Prvi se publici od njih 1000 obratio kroz pesmu Stefan Živoinović, poznatiji kao sin Lepe Brene. Publika od par stotina do jedne hiljade maloletnika veselo se njihala uz hitove, ne Stefanove nego tuđe. Moglo se primetiti da je bilo više policije nego posetioca ovog debakla od 6 miliona dinara koji platiše stanovnici Inđije a osmislili čelnici Inđijske vlasti.

Stefan Zivojinovic otvorio Festival

Živoinović je publiku častio sa čitavih 45 minuta pevanja tuđih pesama a nakon njega je posle nestanka struje I pauze od 10 minuta nastupila taze opet razvedena Nataša Bevalac, maja bebe od nešto manje od dva meseca oja je blistala. Blistala u svojoj lepoti koja je neosporna, I da Nataša Bekvalac je samo lepa I dobro plaćena – damica. Pevala je Nata svoj, kažu, novi singl “ Original “ ali ipak 70 posto nastupa prelepe Novosađanke je bio baziran na hitovima Cece Ražnatović. Rekao bi neko da je ona jeftina, najjeftinija gotovo besplatna verzija Cece Ražnatović da u igri nije 6 MILIONA DINARA.

Festival kasnio sat ipo vremena

 

Nešto više od sat vermena Natašinog velikog povratka na scenu posle razvoda I to baš u Inđiji prošao je vizuelno idealno, muzički očekivano a posetioca I pored deljenja karti šakom I kapom nije bilo.

[divide]

Nakon Nataše Bekvalac nastupila je Prijovićka koja se udala pre 8 dana za brata Stefana Živojinovića, tako da je taj deo porodičnog nastupa ostao nepropraćen od strane naše ekipe kojoj je sve bilo jasno.

Vise policije i radnika obezbedjenja nego publike

Festival “ Sad vidiš – sad ne vidiš 6 miliona “ je prvog dana više nego sramota za organizatore a veliki znak pitanja za Opštinu Inđija koja je naših šest miliona bacila u vetar.

Svaka čast izvođačima koji su I pored nekoliko stotina posetilaca u publici dali sve od sebe kao da pevaju na mestu gde nekoga zanima njihova “ umetnost “ dok će odgovore o debaklu građanima davati čelnici opštine Inđija.

Drugog dana nastupa Aca Lukas, Leksinton bend I Mirza.

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

PROCITAJTE JOS:

Bodljikava zica na ogradi bazena! VIDEO

Summer Sound Festival muzicka bomba u Indjiji – Finansijski tajac

Sekularna drzava ili resavska skola? OS Jovan Popovic

Ostre reakcije na Summer Sound festival

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
648PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti