O Autoru

Slične Vesti

9 Komentara

 1. 5

  Vladen

  Koji blam… komentara “verice” Raspisati se u ime “napadnute” ozloglasene novinarke jos sa opstinske ip adrese….. Blam… Blam… Blam…..

  Odgovorite
 2. 4

  Ares

  Zbog viva la diva drzanja i bezobraznog ponasanja pre 10 god. i jeste dobio 2 jogurta. Na njegovu srecu nisam mogao prisustvovati ovog puta ali bi se sigurno isto proveli.

  Odgovorite
  1. 4.1

   Cvele

   Neopevana seljacina misli da je neki qrac prodao se za komercijalu, neka si ga gadjao i zao mi je sto nisi ponovo bio da to isto uradis, jer je koncert bio SELJACIZAM, ko zna na cemu je bio, lize onog basistu, ma FUJ. Pedercina. Iako sam ja ostao skoro do kraja koncerta nadajuci se da ce da se “pribere”, ali dzabe, nista od toga nije bilo. Masa ljudi ga je ispljuvala.

   Bravo za ovaj snimak od pre deset godina, nisam to bio video jer sam bio u wc-u bas u tom trenutku hahaha. Konacno sam video sta sam propustio 😀

 3. 3

  Neko

  Prisustvovali smo mnogim njihovim koncertima u poslednjih 10-15 godina u različitim mestima i slažem se da je ponašanje na početku koncerta pa i u nekim kasnijim segmentima na blic bilo nešto drugačije, razlog ne znam i ne bih da nagađam. Ali muzički deo im apsolutno nemamo šta zameriti (moje društvo). Danas se ništa ne podrazumeva i na ništa se ne računa nego se reguliše na papiru, tako da očekujemo da će u budućnosti propusta sve manje biti kako bi uživanje bilo potpunije. Pozdrav 🙂

  Odgovorite
  1. 3.1

   IndjijaCafe

   Slazemo se sa vama da se u danasnje vreme nista ne podrazumeva. Ali ne secamo se ovakvih niti slicnih incidenata sa njihove strane bas zato sto smo ih i mi pratili godinama, na mnogim koncertima. Zao nam je sto je ovako ispalo jer smo imali jedva docekali da pocnu sa svirkom. U svakom slucaju nismo jedini koji su “oterani”, kamermani sa televizije su takodje sankcionisani. No to vise nije ni bitno. Sve ce proci ali razocarenje ce ostati. Kao da ih je briga, jedan fan manje vise, zar ne? Veliki pozdrav 🙂

 4. 2

  Neko

  Neki od nas koji su takođe veliki fanovi nisu napustili koncert i pored “meteza” na početku sve ostalo je bilo super. Granicu pristojnog ste prešli i jedni i drugi i kad je to proslo desavalo se upravo ono zbog čega smo došli a to je dobra svirka. Sledeći put gledajte da sve organizujete i dogovorite pre nastupa upravo da se ne bi dešavale ovakve stvari.

  Odgovorite
  1. 2.1

   IndjijaCafe

   Svako ima po deo propusta. Kc na prvom mestu zbog ne resavanja akreditacija pre Scena Festa, Van Gogh zbog neadekvatnog ponasanja i mi zbog sto nismo racunali da ce doticni smatrati da je svetska diva koja je zakupila Indjiju za svoj solisticki koncert.
   Culi smo dovoljno impresija o koncertu. Misljenja su poprilicno podeljena. Mi smo samo osudili ponasanje i nemamo problem da prihvatimo da smo mozda negde pogresili. To svakako nije opravdanje za njega.

 5. 1

  Verica

  pa koje ovde sujetan? vi sa gomilom izmisljotina, niti je ko je napustio koncert, niti je koncert bio los, vi ste pateticni.

  Odgovorite
  1. 1.1

   IndjijaCafe

   Veliki pozdrav za kabinet Opstine Indjija 😉

Napišite Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

IndjijaCafe 2007 - 2020 Powered By Art022 Design Studio