Opstinska uprava Indjija uz jutarnju kafu cita IndjijaCafe

Nismo znali da smo toliko popularni i da opstinska uprava Indjija pomno prati nase objave uz jutarnju kafu, pa je tako doslo i do toga da neko od njih komentarise na objavu koja apsolutno nema veze sa upravom. Mi bi smo voleli da se oglase na objave koje imaju veze sa njima i da se adekvatno potpisu i iznesu svoj stav.

Opstinska uprava Indjija

Nadali smo se da ce opstinska uprava Indjija nase objave shvatiti na drugaciji nacin. Ne kao napad, ne kao provokaciju, ne kao borbu protiv njih i slicno. Unazad deset godina pisemo u ime gradjana Indjije i o problemima nase Opstine.  Sa nadom da na “propuste” koje im predocimo ce reagovati adekvatno, da ce to uzeti u obzir i resiti a ne shvatiti kao napad. Da podsetimo da ne pripadamo niti jednoj stranci, NITI SMO PROTIV VLASTI, mi smo GLAS GRADJANA INDJIJE.

Van Gogh u Indjiji

 

Iako je do sada bila problem nasa reporterka Verica Marincic koja je za ovaj portal napisala par clanaka koji imaju veze sa problemima uprave. Sada smo i mi kao portal postali meta i problem u ocigledno svakom tekstu, cak i u onome koji nema veze sa upravom. Pa tako se i neko, iz nekog nepoznatog razloga, odlucio da napise komentar na objavu o Van Gogh grupi koja je nastupila na poslednjoj veceri scena festa u Indjiji. Gde smo MI kao portal pisali o grupi a ne o “opstinska uprava Indjija” i njihovim propustima.

Uz to, ta objava je napisana u toku noci i uopste nije bila ni podeljena na socijalne mreze. Posetilac tj. komentator je dosao/la direktno na link naseg sajta.

Van Gogh Scena Fest 2018 DEBAKL

Komentator Verica Marincic?!?

Sve bi bilo u redu da se komentator nije potpisao kao nasa reporterka.

Verica

pa koje ovde sujetan? vi sa gomilom izmisljotina, niti je ko je napustio koncert, niti je koncert bio los, vi ste pateticni.

Pa smo mislili ime kao ime, pa onda i web adresa koja je nasa, nema veze. I to sve nije problem, problem je nastao iz razloga sto je komentator upisao privatnu email adresu Verice Marincic. Na taj nacin je zloupotrebio/la njene podatke. Naravno da su administratori sve to proverili, jer ovo nije “grupa” klinaca koji se igraju kuckanja. Nas tim sacinjavaju ozbiljni ljudi, profesionalci.

Da podsetimo da je Verica uputila zahtev opstinskoj upravi bas sa ove email adrese.

IP adresa registrovana na: Opstinska Uprava Indjija

Ip adresa komentatora koji je iskoristio ime i privatnu mail adresu reporterke Verice Marincic registrovana je na Opstinsku upravu u Indjiji. 

Kontaktirana opstinska uprava Indjija

Nakon sto smo o ovome izvestili nasu reporterku, ona je istog momenta kontaktirala Opstinsku upravu. Pozvala je licno predsednika Vladimira Gaka koji nije mogao da se javi na telefon jer je u tom trenutku imao sastanak. Verica mu je uputila SMS poruku sa objasnjenjem zbog cega je pozvala njegov broj.

Novinar Voice-a kontaktirao je sefa kabineta opstine Indjija Nemanju Milojevica. Odgovor je bio da je potrebno da se posalje email u vezi ovog problema i da ce prema njegovim recima “ispitati slucaj i odgovoriti”.

Izjava Verice Marincic

 

Pre dvadesetak dana, 25. juna 2018. godine, sa mog licnog mejla poslala sam zahtev za pristup informacijama od javnog znacaja Opstinskoj upravi opstine Indjija, tacnije Odeljenju za drustvene delatnosti i verujem da je neko iz uprave moje ličcne podatke zloupotrebio. Trazila sam obrazlozenje predsednika opstine Indjija Vladimira Gaka, medjutim na telefonski poziv se nije odazvao vec je u SMS poruci rekao da je na sastanku”, izjavila je Verica Marincic.

 

Nadamo se da ce slucaj biti uspesno resen. I da ce osoba koja je zloupotrebila privatne informacije reporterke Verice Marincic biti adekvatno kaznjen/a.

[divide]

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

Povezane vesti

1 KOMENTAR

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti