Opljackana zlatara

 

U ponedeljak oko 3 sata posle ponoci za sad nepoznati pocinioci razbili su izlog zlatare Ljiljana u ulici Jug Bogdana i odneli zlato koje su zatekli tamo. Ocevidac koji se nalazio u blizini pomenute zlatare pozvao je policiju preko mobilnog telefona i dobio policijsku stanicu u Sremskoj Mitrovici koja je javila Sup-u Indjija. Medjutim dok su iz Sup-a Indjija pozvali ocevidca i uzeli podatke lopovi su uradili posao i pobegli kroz prolaz u gradsku pijacu. Kada je patrola stigla nisu nasli nikoga. Jedan od pocinioca je bio obucen u komplet crnu trenerku a  glavu je umotao belom majicom da sakrije identitet. Nakon osmatranja pozvao je ostatak ekipe i sve se desilo munjevitom brzinom nakon cega su nestali bez traga. Nemamo jos tacnu informaciju koliko su vlasnici zlatare osteceni prilikom provale.

Povezane vesti

3 KOMENTARA

  1. Svaka zlatara ne drzi zlato na izvolte nego u sefu , na koju foru su uspeli da obiju sef koji je tezak ko zna koliko ??

  2. Nisu mogli da plate ocevidca jer je to bio sluzbenik obezbedjenja koji se nalazio na svojoj poziciji obezbedjivanja video bima za vreme evropskog prvenstva u fudbalu.

  3. Mora da su bili osigurani pa ce da traze pare od osiguranja!
    Verovatno su platili ocevica i sami sebe opljackali!
    Zamolio bih Policiju da ispita detaljno ovaj slucaj!

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
652PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti