Cetiri nova vozila za SUP!

Lokalna samouprava u Indjiji obezbedila vozila za sup!

Vozila mesecima stoje garazirana!?

Predsednik opstine Indjija Petar Filipovic rekao je da je lokalna samouprava nabavila cetiri nova vozila za policijsku stanicu u Indjiji, ali da primopredaja tih vozila ceka vec mesecima.

Filipovic je u izjavi za opstinski portal objasnio da niko iz policijske stanice, niti iz resornog ministarstva, nije odgovorio kada ce i na koji nacin vozila koja mesecima stoje garazirana biti preuzeta.

Predsednik opstine Indjija je pozvao nadlezne na sastanak i ocenio da su nadleznosti Opstinske uprave ogranicene, ali da Indjija na svaki nacin pokusava da pomogne, kako bi se unapredio rad policije u toj ostini.

Filipovic je jos jednom apelovao na policiju da pronadje napadace na zupnika rimokatolicke crkve u Novom Slankamenu Berislava Petrovica. On je ponovio da napad nije zasnovan na nacionalnoj ili verskoj osnovi i da se radi o pljacki.

Predsednik opstine Indjija je istakao i da se takvi dogadjaji moraju preduprediti i da je neophodno da se pronadje institucionalno zajednicko resenje. On je dodao da bi i to bila jedna od tema na sastanku predstavnika lokalne samouprave i policije.

[ad id=”2346″]

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
49PratilacaZaprati

Poslednje vesti