Famozna sportska hala u zavrsnoj fazi

Izgradnja sportske hale u Indjiji ulazi u zavrsnu fazu. Trenutno se radi na elektricnim i masinskim instalacijama, uz gipsana oblaganja zidova i plafona, uredjenje svlacionica, kancelarija i sluzbenih prostorija. Postavljen je epoksidni pod i radnici su poceli sa montiranjem montazno-demontaznog parketa koji ce biti testiran u narednih nekoliko dana.

– Ocekujem da ce ove nedelje biti prebaceno oko 200 miliona dinara za zavrsnu fazu radova. Ako sve bude po planu, vec pocetkom naredne godine nova sportska hala bila bi u funkciji – izjavio je Petar Filipovic, predsednik opstine Indjija.

Inace, treca faza podrazumeva zavrsne radove na samom objektu, ali i prilazne povrsine, trotoare i zelene povrsine. Posebna paznja je poklonjena energetskoj efikasnosti, tako da treca faza podrazumeva i izgradnju toplovoda koji ce biti povezan sa izvorom tople vode, a koji se nalazi u blizini otvorenog bazena.

Dvorana ce biti multifunkcionalna, namenjena za razlicite sportove, od kosarke, rukometa, pa sve do konjickog sporta. Hala ima kapacitet oko 2.500 mesta i pored sportskih manifestacija, odrzavace se i koncerti i drugi kulturno-zabavni dogadjaji.

[ad id=”2346″]

Foto Zorica H.

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
642PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti