Diamond Victory modna revija Ljubav posle ljubavi By Mirko Pucijasevic

Diamond Victory treca modna revija modnog kreatora Mirka Pucijasevica pod nazivom “ljubav posle ljubavi” odrzana je juce u vili Konak na Banjici.

Diamond Victory

Modni brend glamuroznih haljina, scenskih kostima i vencanica koje se mogu kupiti ili iznajmiti. Kvalitetan materijal i glamur je ono po cemu su poznate Mirkove kreacije. Kao modni kreator Mirko Pucijasevic daje mnogo ljubavi kreirajuci i rucno vezuci svaki detalj na njegovim kreacijama, tako dajuci im izuzetno prepoznatljiv pecat nazvan Diamond Victory.

Samostalna modna revija u Vili Konak

Nakon godinu dana priprema Mirko Pucijasevic je organizovao trecu modnu reviju pod nazivom “Ljubav posle ljubavi”. U potpunosti opravdano ime Diamond Victory, stil je bio bas takav, glamurozan i prepoznatljiv. U saradnji sa misicama Srbije i brojnim poznatim licnostima Mirko je napravio pravi spektakl vredan divljenja. Mnogo truda i neprospavanih noci dalo je ogromne pozitivne rezultate. Od fantasticno izabranog prostora “Vila Konak” na Banjici pa sve do izuzetno glamuroznih haljina i vencanica koje su devojke sa ponosom nosile, dobra organizacija i sve zajedno je ucinilo da ova modna revija ostavi jak utisak na sve prisutne kao i na velike medijske kuce.

Mirko Pucijasevic je svaki detalj modne revije pazljivo isplanirao a mnogobrojni saradnici su mu pomogli da ova modna revija bude bas ono sto se od nje i ocekivalo, SPEKTAKULARNA.

Diamond Victory – Ljubav posle ljubavi

Ucesnice modne revije: Hristina Vujinovic, Djurdjina Vojvodic, Nadezda Biljic, Anastasija Budjic, Ivana Kostic, Jelena Kostov, Zorica Dukic, Ava Karabatic.

Violina: Tijana Paunovic

Modna revija Mirka Pucijasevica LJUBAV POSLE LJUBAVI LIVE

Miss Srbije

U saradnji sa kompanijom Miss Srbije iza koje stoji dobro poznata Vesna De Vinca kao i mnogim drugim saradnicima modna revija “Ljubav posle ljubavi” by Mirko Pucijasevic je jos jedna u nizu velikih uspeha u svetu mode.

Zastitno lice: Jelena Kostov

Uskoro se ocekuje i Miss Srema koji ce se odrzati krajem avgusta a nasa ekipa ce ispratiti i taj dogadjaj. Nas sugradjanin Mirko Pucijasevic je jedini iz sveta mode sa kojom se Indjija ponosi.

Uskoro sledi i video sa nasim dragim misicama kao i Mirkovom ekskluzivnom izjavom.

Foto by IndjijaCafe i Art VJ Media.
Foto style: Cinematic

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

Modna revija Mirka Pucijasevica

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

Povezane vesti

1 KOMENTAR

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
49PratilacaZaprati

Poslednje vesti