Sprat – Novi lokal se otvorio u Indjiji

Sprat je lokal za sve ljude alternativnih shvatanja. Novo mesto izuzetno kulturnog karaktera odusevilo je sve posetioce u subotu kada je bilo otvaranje.

Sprat Indjija

Sprat je otvoren u subotu 21. jula sa fenomenalnom svirkom dva izuzetno talentovana momka iz Beograda. Duo Gitarinet koji cine Nikola Djurica (klarinet) i Mirko Dimitrijevic (gitara i vokal) ucinili su da ovo otvaranje lokala ostane svima u lepom secanju. Puno dobre muzike, pozitivnih vibracija i dobrog druzenja ostavilo je jak utisak na sve posetioce ovog paba.

Sprat alternativni kulturni centar

 

Mozemo slobodno da kazemo da ce ovo biti pravi kulturni centar. Mesto za sve ljude alternativnih shvatanja u prostoru gde ce se okupljati ljudi i uzivati u druzenju, radionicama, promocijama knjiga, svirkama i jos mnogo cemu. Mesto koje je falilo nasem gradu i koje je ponovo okupilo ljubitelje alternativne kulture.

Informacije o lokalu:

Sprat se nalazi u Zeleznickoj ulici BB. U zgradi zanatskog doma na poslednjem spratu.

Radno vreme:

Radnim danima od 09 – 00
Vikendom od 09 – 01:30

 

Sprat Gitarinet duo live

Prenosili smo uzivo svirku ovog fantasticnog benda. Mozete videti da samo dva coveka mogu zameniti citav bend, ako ste dovoljno talentovani i imate dobru opremu. Uz pomoc “beat box” talenta, Mirko pravi zvukove na mikrofon koji se loop-uju (ponavljaju) i na taj nacin napravi pratnju. Nesto sto je jako interesantno a pritom zvuci fantasticno. Mi smo ih ispratili skoro citavu svirku na kojoj nisu napravili ni najmanju pauzu. U prostoru lokala “Sprat” koji je savrseno renovinaran, dekorisan, sa dobrom uslugom i pristupacnim cenama pica. Pozitivne vibracije kada su se pomesale sa svim tim dobili smo jedno nezaboravno i zabavno vece. Nadamo se da ce tako i nastaviti, punom parom.

Gitarinet duo live BIS – Smack my bitch up (Prodigy)

[divide]

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

Pub Sprat Indjija OTVARANJE – Svirka grupe Gitarinet

Mirko Pucijasevic – Modna revija ljubav posle ljubavi

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
49PratilacaZaprati

Poslednje vesti