Urban Fest od 29. juna do 5. jula

„Urban Fest – Indjija“, festival promocije mladih umetnika Indjije i Srbije, odrzace se od 29. juna do 5. jula u organizaciji

Kancelarije za mlade opstine Indjija. Festival obuhvata teme modernog stvaralastva mladih poput crteza, stripa, karikatura, grafita i muzike.

Program festivala podeljen je u dva segmenta. Prvi segment cini dogadjaj otvaranja festivala i likovno-muzicko-plesni program u okviru koje ce biti izlozeni crtezi, karikature, grafiti i strip, a publici ce se predstaviti i mladi autori hip-hop i rep muzike, kao i izvodjaci brejk densa. Zavrsni koncert mladih bendova i javni cas crtanja grafita na gradskom stadionu u Indjiji predvidjeni su za drugi segment programa festivala.

Projekat „Urban Fest – Indjija“ ima za cilj afirmaciju i promociju  mladih likovnih i muzickih autora sa teritorije opstine Indjija. Kancelarija za mlade opstine Indjija potpisala je ranije ugovor sa Pokrajinskim sekretarijatom za omladinu i sport o finansiranju ovog projekta u iznosu od 100.000 dinara, a na osnovu Konkursa za realizaciju akcionog plana politike za mlade u AP Vojvodini tokom 2013. godine, koji je raspisao ovaj sekretarijat.

(Indjija)

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
648PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti