Tuca u Cafe Cafe

Desila se tuca u Cafe Cafe lokalu (bivsi Red Cafe) koji se nalazi u TQ trznom centru. Desetak momaka ucestvovalo u remecenju javnog reda i mira, dok su devojke panicno vristale. dva patrolna vozila pripadnika mupa su ubrzo resili problem.

[ad id=”2346″]

Tuca u Cafe Cafe (Red Cafe).

Remecenje javnog reda i mira, vika, psovanje, vristanje i tuca u Cafe Cafe (nekadasnji Red Cafe) koji se nalazi u Trade Unique trznom centru uznemirala je sve goste lokala, a narocito devojke koje su panicno vristale. Desetak momaka je izaslo ispred lokala gde su nastavili sa nasilnom svadjom. Ubrzo je dosla i patrola pripadnika mupa i zbog nemogucstva da vozilom udju u pesacku zonu nazalost su morali da krenu peske. Naravno da su se svi razbezali i nije nam poznato da li je neko saslusan, ali niko nije priveden koliko je nama poznato.

Zasto se desila tuca u Cafe Cafe?

[two_fifth]

Za sada su nepoznati razlozi ovog dogadjaja. Cekamo informacije o kojima cete biti naknadno obavesteni. Problem se napravio jos unutar lokala u kojem je bila uzivo svirka, predpostavljamo da je bilo i mnogo alkohola. Nije nam poznato da li su napravili neku stetu vlasniku lokala. Osim sto su bacali stolice u basti kafe-a, pokusavajuci da ozlede jedni druge.

[/two_fifth]

[three_fifth_last]

[ad id=”2348″]

[/three_fifth_last]

[divide]

Pogledajte video snimak Tuca Cafe Red Cafe Indjija 01.06.2018.

Dok su letele stolice iz  baste Cafe-a, devojke su vristale a momci nisu mogli da se smire iako je vise njih pokusalo da smiri situaciju. Prva patrola se pojavila nakon svega par minuta dok se druga pojavila nesto kasnije. Sve u svemu sve se smirilo sa dolaskom policije. Ocevidaca je bilo mnogo. A uz to imamo i mali prilog za koji se zahvaljujemo voditeljki Verici Marincic.

[divide]

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

Zapalio auto na sred raskrsnice u centru Indjije

Povezane vesti

1 KOMENTAR

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
652PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti