Poziv na protest u Indjiji!

Proteklih dana na drustvenim mrezama a narocito na fejsbuku slao se poziv za protest u Indjiji, kao i u svakom gradu u Srbiji a zbog nove cene goriva. Svi vozaci koji su nezadovoljni ovim ogromnim poskupljenjem pozvani su na miran protest. 

[ad id=”2346″]

Gde je protest u Indjiji?

Skup ce se odrzati u 16:30 ispred gradskog bazena u Indjiji odakle ce se krenuti u zajednicki protest blokiranjem puta. Po poslednjim informacijama ne zna se tacno koji putevi ce biti blokirani jer je rec o dogovoru kada se svi okupe. Nije poznato ni koliko gradjana Indjije je uopste zainteresovano za ovako nesto, poziv na Fejsbuku za protest u Indjiji se vec danima deli. Mnogi to podrzavaju ali realnost ce se videti na licu mesta. Mi cemo vas redovno izvestavati.

Zasto se organizuje protest u Indjiji?

[two_fifth]

Gradjani Srbije pokusavaju na ovaj nacin da iskazu svoje nezadovoljstvo zbog ogromnog skoka cene goriva. Cena koja je veca nego u vecini evropskih zemalja a plate su naravno i dalje smesne, tj. tuzne. Narod zeli da se cena goriva snizi na 110 dinara po litru za dizel, a 120 dinara po litri za bezolovno gorivo.

[/two_fifth]

[three_fifth_last]

[ad id=”2348″]

[/three_fifth_last]

[divide]

Protest u Indjiji ce ugroziti mega rejv festival!?

Postoji velika mogucnost da zbog protesta koji ce poceti u 17 casova bude blokiran put koji vodi ka autlet centru, a u kojem se odrzava mega rejv zurka. Kako smo nezvanicno saznali planira se blokada auto puta i to ne na samo sat vremena kako je prvobitno objavljeno. Protestanti planiraju da put drze blokiran satima, a mozda cak i danima. Cak i sindikat policije podrzava ovaj protest i poziva gradjane da se zajedno okupimo u mirnom protestu, bez incidenata i narusavanja javnog reda i mira. Da se gradjani nase drzave konacno ujedine i kazu sta misle! 

Takodje neke stranke su pokusale na ovaj nacin da pokupe bodove, ovo nema veze ni sa jednom strankom. Po fejsbuku se sire informacije i da tacno u 17h cela Srbija stane sa automobilima na putu gde god se nalaze. Indjincani preferiraju skup koji je predhodno pomenut.

Ukoliko ne budete u mogucnosti da podrzite ovaj skup, pratite nas na nasoj facebook stranici, mi cemo vas redovno informisati sa lica mesta.

[divide]

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima.

INDJINCANI PUTEM FACEBOOK-a POZIVAJU NA PROTEST U INDJIJI!

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

Tuca u CafeCafe u petak!

 

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti