Prvi protest #1 od 5 miliona u Inđiji 1.februara

Prvi protest #1 od 5 miliona u Inđiji održaće se u perak 1. februara ispred sata u centru Inđije u 18 časova, najavili su organizatori.

Na prvom skupu okupljenima će se obratiti organizatori a nakon toga protesna šetnja kretaće se ulicom Vojvode Stepe do Kulturnog Centra Inđija i nazad. Organizatori su za građane koji budu učesnici šetnje obezbedili pravnu pomoć ukoliko se njihovo građansko pravo na protest bude odrazilo na posao, slobodu kretanja ili budu izloženi bilo kakavom drugom vidu šikaniranja.

” Ljudi su preplašeni, boje se za svoje poslove, bezbednost, decu i društveni život uopšte. Inđija je varošica u kojoj se svi znaju i represija na neistomišljenike je nemilosrdna. Iz tog razloga angažovali smo poznatu advokatsku kancelariju da u slučaju bilo kakvih problema zbog iskazivanja mišljenja, potpuno besplatno zastupa građane. ” kažu u organizatori.

Prikljulivanjem Inđije protesnim skupovima u celoj Srbiji je podrška ideji da se zaustavi bezakonje i nezadovoljstvo građana.

Transparent:” #1 od 5 miliona – Sremski front ” stavlja akcenat na prošlost i slobodarski duh koji nikada nije i neće izostati kada je u pitanju borba za slobodu – poručuju organizatori.

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
642PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti