Fleg tim „Indiansa“ vicesampion prvenstva Srbije

Fleg tim „Indiansa“ osvojio je vicesampionsku titulu na prvenstvu Srbije ove beskontaktne verzije americkog fudbala za decake od 10 do 16 godina. Naslov najboljeg u drzavi odbranili suIndjija Indians Vicesampion „Legionari“ iz Sremske Mitrovice.

Finalni turnir prvenstva Fleg lige Srbije odrzan je u Jagodini, u subotu, 29. juna, a ucestvovalo je sest najboljih ekipa Srbije koje su se plasirale kroz ranije odrzana dva turnira u svakoj od cetiri grupe i dva polufinalna turnira.

„Indiansi” su tokom prvenstva najpre osvojili 1. mesto u grupi Sever, a zatim su isti rezultat postigli i na polufinalnom turniru odrzanom u Indjiji.

Na finalnom turniru igrali su u grupi sa ekipama iz Beograda i Kraljeva – „SBB Vukovi“ i „Royal Crowns“, i obe ubedljivo savladali, osvojivsi tako 1. mesto u grupi koje im je osiguralo borbu za titulu drzavnog prvaka.

U samoj zavrsnici, „Indians“ decaci su nesrecno, posle dva produzetka, izgubili od tradicionalnih rivala, „Legionara“ iz Sremske Mitrovice, i to za jedan tacdaun zaostatka, rezultatom 32:26.

Mitrovcani su tako odbranili titulu najboljih u beskontaktnoj verziji americkog fudbala, dok su „Indiansi“ nastavili uspesan niz osvajanja najsjajnijih odlicja.

(Indjija)

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
49PratilacaZaprati

Poslednje vesti