Fleg tim „Indiansa“ vicesampion prvenstva Srbije

0
29

Fleg tim „Indiansa“ osvojio je vicesampionsku titulu na prvenstvu Srbije ove beskontaktne verzije americkog fudbala za decake od 10 do 16 godina. Naslov najboljeg u drzavi odbranili suIndjija Indians Vicesampion „Legionari“ iz Sremske Mitrovice.

Finalni turnir prvenstva Fleg lige Srbije odrzan je u Jagodini, u subotu, 29. juna, a ucestvovalo je sest najboljih ekipa Srbije koje su se plasirale kroz ranije odrzana dva turnira u svakoj od cetiri grupe i dva polufinalna turnira.

„Indiansi” su tokom prvenstva najpre osvojili 1. mesto u grupi Sever, a zatim su isti rezultat postigli i na polufinalnom turniru odrzanom u Indjiji.

Na finalnom turniru igrali su u grupi sa ekipama iz Beograda i Kraljeva – „SBB Vukovi“ i „Royal Crowns“, i obe ubedljivo savladali, osvojivsi tako 1. mesto u grupi koje im je osiguralo borbu za titulu drzavnog prvaka.

U samoj zavrsnici, „Indians“ decaci su nesrecno, posle dva produzetka, izgubili od tradicionalnih rivala, „Legionara“ iz Sremske Mitrovice, i to za jedan tacdaun zaostatka, rezultatom 32:26.

Mitrovcani su tako odbranili titulu najboljih u beskontaktnoj verziji americkog fudbala, dok su „Indiansi“ nastavili uspesan niz osvajanja najsjajnijih odlicja.

(Indjija)

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime