Atletska staza, besplatne vežbe za dame i sajam sporta

Na sastanku predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka i generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije(SSS) Gorana Marinkovića dogovorene su aktivnosti koje će dve institucije u narednom periodu sprovesti na inđijskoj teritoriji.

Inđija se priključila akciji SSS-a „Budi zdrava vežbaj sa nama“ u okviru koje će se organizovati otvoreni treninzi za dame. Takođe, za oko mesec dana organizovaće se sajam sporta u centru Inđije.

Jedan od najvažnijih projekata, u infrastrukturnom smislu, predstavlja preliminarni dogovor o zajedničkom učešću u izgradnji atletske staze na stadionu u „Lejama“. Imajući u vidu da je trenutno realizacija projekta postavljanja veštačke trave, ovaj kompleks dobiće potpuno novu dimenziju razvoja rekreativnog, amaterskog i profesionalnog sporta.

Opština Inđija predstavlja lidera u razvoju sporta Srbije i to pokazuju brojni uspesi inđijskih sportista. Zainteresovanost drugih instanci za učestvovanje u unapređenju sportske infrastrukture, usluga i aktivnosti na našoj teritoriji predstavlja priznanje lokalnoj samoupravi za uloženi napor u pružanju najboljih uslova za bavljenje sportom svojim građanima.

Izvor: Opština Inđija

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti