Za gas od septembra tri dinara vise

INDJIJA –prirodn gas Od 1. septembra gas za domacinstva bice skuplji u proseku za 4,5 odsto. To je prva racunica Agencije za energetiku, posle dopisa javnog preduzeca “Srbijagas” o njihovim cenama za treci kvartal ove godine, a u Sremu cene ce biti vise u proseku za oko tri dinara.

Vlada Srbije, u skladu sa Zakonom o energetici u postupku javnog tendera izabrala je “Srbijagas” za snabdevaca javnih distributera, i upravo prema uslovima tendera formirana je cena prirodnog gasa za snabdevanje javnih snabdevaca.

  •  Kao da gas vec nije i previse skup, ali to nije dovoljno nego jos podizu cene dok plate ostaju iste. Nekada je gas bio najjeftinije sredstvo za grejanje zimi a sada vec to postaje luksuz grejati se na taj nacin, sve vise gradjana se vracaju starom dobrom cepanju drva i lozenju peci jer mesecni racuni za grejanje preko gasa je potalo vise nego preskupo, kada izracunate sve troskove ni cela plata vam nije dovoljna.

Povezane vesti

1 KOMENTAR

  1. DOKLE CETE BRE VISE CUVATI NEKE VAMA MOCNIKE I NJIMA NEISKLJUCIVATI GAS A IMAJU DUG I PREKO 100.000DIN,DOK SIROTINJU KOJA IMA PO 6.000,7.000 SECETE I TO BEZ PARDONA,CAK I PRESKACETE I OTLJUCAVATE KAPIJE STO PO ZAKONU VAM NIJE DOZVOLJENO. TATA KOME KAZE DA SE ISKLJUCI,NJEMU SE SECE ODMA,NEMISLIM NA DIREKTORA JP IN-GASA NEGO NA TAJU NASEG,INJIJSKOG. NICIJA NIJE GORELA DO ZORE,PA NECE NI TEBI….

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
49PratilacaZaprati

Poslednje vesti