Vodosnabdevanje stabilno

 

Vodosnabdevanje u opstini Indjija je stabilno i nece biti prekida u vodosnabdevanju iako su najavljene visoke temperature, rekao je na sastanku Sistema 48 direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“, Borivoje Bozic.

„Nismo ovog leta imali restrikcije vode, a mislim da cemo do kraja leta uspeti da odrzimo situaciju stabilnom“ – istice Borivoje Bozic.

Prema njegovim recima vode ima dovoljno, a do prekida u snabdevanju vodom najcesce dolazi pri prekidima u protoku elektricne energije, kao sto je bio slucaj u Beski pre nekoliko dana kada je nestalo vode jer je rad pumpi bio u prekidu.

„Kada se dese ’iskakanja’ elektricne energije pumpe za vodu se ugase i treba im vremena da se ponovo pokrenu, sto kvari dinamiku njihovog rada i dovodi do problema u vodosnabdevanju“ – dodao je Bozic.

On je apelovao na sugradjane da imaju razumevanja jer takve situacije radnici ovog preduzeca nisu u mogucnosti da predvide i, kako kaze, trude se da u sto kracem roku stabilizuju rad pumpi i samim tim vodosnabdevanje u svim naseljenim mestima.

 

(Indjija.net)

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
642PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti