Veliki pozar na Badnji dan!

3
Pozar na Badnji Dan Indjija Vinogradarska

Ogroman pozar u Indjiji.

Vinogradarska ulica gori u pozaru!

Nesto oko 15 casova na Badnji dan desio se veliki pozar u Vinogradarskoj ulici broj 34. Privatnu radionicu Auto delova “Bakic-In” na pomenutoj adresi zahvatio je ogroman pozar koji je zbog teskih vremenskih uslova i jakog vetra poceo da se siri i na komsijske kuce. Prvi ko se pojavio na licu mesta su bili radnici MUP-a, nakon njih i radnici Hitne pomoci a tek onda Vatrogasci. Dok je vatrogasna sluzba dosla na mesto pozara isti je vec izmakao kontroli, u pomoc su pristigli i vatrogasne sluzbe iz Stare Pazove i Sremske Mitrovice, tri vozila nisu bila dovoljna da se pozar brzo lokalizuje.

[three_fifth][ad id=’2348′][/three_fifth]

Cak i sada dok objavljujemo ovu vest, nakon dva sata pozar je i dalje u jeku i siri se dok neumorni vatrogasci pokusavaju da se izbore sa njim sa vise strana.

Prizor je stravican, gusti dim je zahvatio citav kvart Vinogradarska/Brunova/Zanatlijska/Sremska. Ogroman plamen preti komsijskim kucama a vetar nosi iskre na sve strane. Ceo komsiluk je u strahu i nadamo se da ce vatrogasna sluzba uspeti da se izbori sa ovim stravicnim pozarom.

[divide]

Vise informacija cemo objaviti uskoro.

Neka Bog cuva vlasnike kuce i komsije na danasnji Badnji dan. Neka vam je Bog u pomoci.

[lightbox thumb=”https://www.indjijacafe.in.rs/fajlovi/2017/01/11.20170106_155914.jpg”]

*Update

17:52 – Vinogradarska ulica je i dalje blokirana sa svih strana. Od ulaza iz Sremske ulice, Brunove i drugog kraja Vinogradarske. Vozila vatrogasnih sluzbi se i dalje razmenjuju, pozar se stisao ali i dalje nije lokalizovan.

20:06 – Put kroz Vinogradarsku ulicu vise nije blokiran a na licu mesta i dalje su sluzba Mup-a i jedno vozilo Vatrogasne sluzbe. Prizor je stravican iako je mrak, pozar je lokalozovan ali u toku je detaljna provera i u okolnim komsinskim dvoristima. 

Ovim pute upozoravamo vozace a narocito pesake da budete izuzetno pazljivi ukoliko se budete uputili u ovaj deo Vinogradarske ulice iz razloga sto je velika poledica koja je nastala usled izuzetno niske temperature i velike kolicine vode zbog koje se stvorio led na cesti kao i na trotoaru. 

Nadamo se da ce se neko od nadleznih setiti da posalje ekipu koja ce posuti rizlu na pomenuto mesto.

Uskoro vise informacija, slika i video snimaka sa lica mesta!

[mom_video type=”youtube” id=”wZkA3598m5c” width=”620″ height=”350″]

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime