Veliki pozar na Badnji dan!

Stravican pozar u Indjiji.

Vinogradarska ulica gori u pozaru!

Nesto oko 15 casova na Badnji dan desio se veliki pozar u Vinogradarskoj ulici broj 34. Privatnu radionicu Auto delova “Bakic-In” na pomenutoj adresi zahvatio je ogroman pozar koji je zbog teskih vremenskih uslova i jakog vetra poceo da se siri i na komsijske kuce. Prvi ko se pojavio na licu mesta su bili radnici MUP-a, nakon njih i radnici Hitne pomoci a tek onda Vatrogasci. Dok je vatrogasna sluzba dosla na mesto pozara isti je vec izmakao kontroli, u pomoc su pristigle i vatrogasne sluzbe iz Stare Pazove i Sremske Mitrovice, tri vozila nisu bila dovoljna da se pozar brzo lokalizuje.

Nakon dva sata pozar je i dalje u jeku i siri se dok neumorni vatrogasci pokusavaju da se izbore sa njim sa vise strana.

Prizor je stravican, gusti dim je zahvatio citav kvart Vinogradarska/Brunova/Zanatlijska/Sremska. Ogroman plamen preti komsijskim kucama a vetar nosi iskre na sve strane. Ceo komsiluk je u strahu i sa nadom da ce vatrogasna sluzba uspeti da se izbori sa ovim stravicnim pozarom.

*Update

17:52 – Vinogradarska ulica je i dalje blokirana sa svih strana. Od ulaza iz Sremske ulice, Brunove i drugog kraja Vinogradarske. Vozila vatrogasnih sluzbi se i dalje razmenjuju, pozar se stisao ali i dalje nije lokalizovan.

20:06 – Put kroz Vinogradarsku ulicu vise nije blokiran a na licu mesta i dalje su sluzba Mup-a i jedno vozilo Vatrogasne sluzbe. Prizor je stravican iako je mrak, pozar je lokalozovan ali u toku je detaljna provera i u okolnim komsinskim dvoristima.

Ovim putem upozoravamo vozace a narocito pesake da budete izuzetno pazljivi ukoliko se budete uputili u ovaj deo Vinogradarske ulice iz razloga sto je velika poledica koja je nastala usled izuzetno niske temperature i velike kolicine vode zbog koje se stvorio led na cesti kao i na trotoaru.

 

Povezane vesti

3 KOMENTARA

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
644PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti