Mortal Kombat 09, 10, 11. APRIL U 20:00 ČASOVA

Opis filma:

MMA borac Kol Jang, koji je navikao da dobija batine za novac, nije svestan svog nasleđa – tačnije, zašto je je car Autvorlda, Šang Cung poslao svog najboljeg ratnika Sab Ziro-a, u lov na njega.

U strahu za sigurnost svoje porodice , Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je dok se priprema za borbu rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kol biti snažan da otključa svoju arkanu – neizmernu snagu svooje duše – na vreme da spasi ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Outworld?

Režija: Sajmon Mekvoid
Glumci: Džesika Meknami , Džoš Loson
Žanr: Akcioni, Avantura, Fantazija
Trajanje: 110 minuta
Zemlja porekla: Sjedinjene Američke Države
Godina proizvodnje: 2021

Cena karte: 250,00 dinara.
Karte su u prodaji na dan projekcije filmova, odnosno od petka 9. aprila od 15:00 časova.

Napomena:
Bioskopske projekcije se organizuju uz poštovanje svih propisanih mera zaštite protiv virusa Kovid – 19, koje podrazumevaju obavezno nošenje maski u prostoru Kulturnog centra i držanje fizičke distance od 1.5 metra, odnosno jednog praznog sedišta.

Izvor: KC Inđija

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
642PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti