Indjija na vodi

Danas su svi gradjani mogli da vide kako bi izgledala Indjija na vodi. Nakon danasnjih padavina u Indjiji je vec po tradiciji gotovo polovina ulica potopljeni. 

[ad id=”2346″]

Indjija na vodi

Standardno problem zadrzavanja atmosferske voda imaju ulica Vinogradarska, Sremska, Save Kovacevica, Jug Bogdanova i prvi deo setalista u kom voda dopire do samog ulaza u lokale. Vlasnici lokala u ulici Novosadska su cak 8 zahteva za resavanje ovog problema uputili lokalnoj samoupravi ali ni na jedan nisu dobili odgovor.

Sta se desava sa sistemom 48?

[two_fifth]

Sve cesce dolazimo u situaciju da sistem 48 koji je predvidjen da pomogne gradjanima, nema vise ucinak koji bi trebalo da ima. Vrlo cesto se desava da se na taj broj telefona niko ni ne javi. 

[/two_fifth]

[three_fifth_last]

[ad id=”2348″]

[/three_fifth_last]

[divide]

Kako se napravila Indjija na vodi?

Problem odvoda atmosferske voda resava se ciscenjem kanala i upojnih jama, za sta je nekad bio zaduzeno JKP Komunalac Indjija i spadala je u redovno odrzavanje. Nakon samo par minuta padavina stvara se prava Indjija na vodi. Neki od sugradjana ne mogu izaci iz kuce jer im se sliva voda iz citave ulice i pravi potop.

[ad id=”2346″]

Razlog iz kog ne reaguje niko od nadleznih nije poznat iako smo se nekoliko puta obracali predsedniku, njegovom kabinetu, call centru sistema 48. Na kraju krajeva obratili smo se i Ministarstvu drzavne uprave i lokalne samouprave i od njih dobili odgovor da necinjenjem lokalna samouprava krsi zakon.

Instagram will load in the frontend.

A bas na taj dan je bilo otvaranje naseg novog, sveze renoviranog Indjijskog bazena. Pa moglo bi se slobodno reci da se bazen otvorio na vise lokacija! 

Nasa ekipa je nacinila par video snimaka kao i slika na kojima mozete da vidite kako je to izgledalo. Ne smemo ni da pomislimo kako je gradjanima u neasfaltiranim delovima grada.

[divide]

Kako izgleda Indjija na vodi VIDEO.

[divide]

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

Nestalo mi goriva protest Video!

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti