Novi proizvodi u firmi „Henkel“

Jedna od najuspesnijih kompanija koje posluju na teritoriji Opstine Indjija, nemacka fabrika „Henkel“ predstavila je novu liniju proizvoda.

Na konferenciji za novinare koja je organizovana juce bilo je reci i o poslovanju pomenutog investitora koji je u Indjiji izgradio dva postrojenja iz kojih se izvozi 30 odsto celokupne proizvodnje u zemlje Istocne Evrope.

Predstavnici „Henkela“ predstavili su novu generaciju fasadnih maltera koji se odnedavno proizvode u indjijskom postrojenju.

Rec je silikatno-silikonskim malterima koji se na trzistu mogu naci i do 15 odsto nizim cenama.

Kompanija „Henkel“ svoje prvo postrojenje u Indjiji otvorila je 2007. godine, a druga fabrika izgradjena je godinu dana kasnije. Zaposljava vise od 100 radnika i 30 odsto godisnje proizvodnje materijala koji se koriste u gradjevinarstvu izveze se put Istocne Evrope.

Kada je u pitanju poslovanje u indjijskoj opstini cinjenica da se u severoistocnoj radnoj zoni nalaze dve, a da se za ovu godinu planira i treca fabrika, govori o dobroj saradnji izmedju lokalne samouprave i nemackog investitora, o cemu su vise puta govorili predstavnici indjijske opstine.

Petar Filipovic, predsednik Opstine Indjija, na nedavno odrzanom slavlju povodom desetogodisnjice poslovanja „Henkel“-a u Srbiji istakao je da je ova kompanija referenca za sve ostale koje zele da ulazu u Indjiju, te da nove investitore, koji zele da cuju dobra iskustva uvek  uputi u „Henkel“.

Svakako ne treba zanemariti cinjenicu da komapnija „Henkel“ u Srbiji posluje vise od deset godina i da u je u pomenutoj kompaniji zaposlenje naslo vise od 47 hiljada ljudi sirom sveta.

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
644PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti