Akvaponija Farma za sve USKORO u Indjiji

Akvaponija Farma za sve je Ceska firma koja se bavi uzgojom ribe i biljaka, povrca bez pesticida i vestackih tipova djubrenja.

Akvaponija Farma za sve Indjija

Sediste firme ce biti u Indjiji i oni ce biti prva firma tog tipa u Srbiji. Uskoro se otvara kancelarija i prva pokazna farma. Tada ce svi zainteresovani moci da pogledaju i upoznaju se celim sistemom uzgajanja.

Ova Ceska firma smatra da ce Indjija kao grad i Opstina imati veliku zainteresovanost i prihvacenost za ovakav tip gajenja. Uz to ce i pomoci nasim poljoprivrednicima zbog sve cesceg problema u Srbiji. A sa vremenskim nepogodama koje unistavaju useve, plastenike i staklenike.

Akvaponija Farma za sve zdravi i kvalitetni proizvodi

Ovim tipom uzgoja ribe i povrca koji se gaje u kontrolisanim uslovima. smanjuje se problem i moguce je 365 dana u godini imati zdrave i kvalitetne (bez pesticida i prskanja) proizvode.

Akvaponija Farma za sve predstavnik za Srbiju

Nenad Pesut, menadzer za Srbiju i Balkan istice da je Aquaponic firma iz Ceske republike izabrala nas grad da im bude centralna kancelarija.

Ja sam predstavnik za ceo Balkan i samim tim svi koji budu dolazili u naš grad da pogledaju sistem, biće naravno da kazem Turistički i Poslovno u našem gradu, što može pomoći Inđiji za dovođenje inostranih posetilaca.
Opštini Inđija može biti od koristi kako finansijski tako i za širenje reklame za našu Opštinu.
Kada se bude napravio show room, bićete svi pozvani da pogledate i zabeležite naš start u Srbiji.

Uskoro ocekujemo otvaranje ove nove firme sa sedistem u Indjiji. A za detaljnije u vezi toga mozete pogledati zvanicnu Facebook stranicu

Akvaponija Farma za sve Indjija SRBIJA

Sta je Akvaponija?

Akvaponija je savremeni sistem gajenja ribe i povrca koji je nastao kombinovanjem dva do sada odvojena sistema, gajenja ribe i gajenja biljaka . Sistem omogucava kontinuiranu proizvodnju tokom citave godine, povrca i ribe. Akvaponija sistem funkcionise tako sto ribe proizvode hranjive materije potrebne za rast i razvoj biljaka, voda se vraca nazad ribama, prociscena od otpadnih proizvoda i obogacena kiseonikom.

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

Potrebni Profesori OXFORD Akademija Indjija

Povezane vesti

2 KOMENTARA

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
648PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti