Voznja pogresnom stranom puta

3
15

Ovo sto vidite nije uslikano u Engleskoj, auto ne obilazi nevidljivo vozilo, nije vozac ni pijan ni lud nego vozi Vinogradarskom ulicomIndjija Vinogradarska Ulica prema Dusana Jerkovica i to kao sto vidite levom stranom puta. Garantujem da vecina vas to radi sto se moze svakodnevno i videti, da vas policija primeti napisali bi vam kaznu, a zbog cega? Zbog toga sto cuvate svoj auto od loseg puta kakav je u Vinogradarskoj ulici, milion puta secen, krpljen i to sto je krpljeno upada i ostaju rupe godinama dok se neko ne smiluje da to sredi, `ajde barem da je na svakih par desetina metara rupa nego na svakih par metara kao sto se i vidi na slici.

Ne moramo ni da spominjemo kakva poplava bude u istoj ulici posle kise, secam se da nam je jednu noc auto stao u sred te mocvare posto je nismo na vreme primetili i naravno pokvasili se kablovi, voda je bila duboka do pola listova pa smo morali da se izujemo i izguramo auto iz iste, sreca pa je bilo leto pa smo se malo usput i ohladili, nasa divna Indjija je puna avantura 🙂

3 KOMENTARA

  1. Kazes “da vas policija primeti napisali bi vam kaznu, a zbog cega?” pre nekoliko dana sam vozio levom stranom Vinogradarskom ulicom i bas policijski beli punto je isao iza mene levom stranom…Niko me nije zaustavljao,pa nisu ni oni kreteni da pisu kaznu za nesto sto i oni sami rade da im ne bih tocak otpao do ulice Dusana Jerkovica.

  2. A kakav je put u samom centru grada? Brezuljci. Gomila ljudi se parkira kod mts-a, niko to ne kaznjava. Juce semafor kod Brazde nije radio, kolona u centru grada na semaforu, a desno ne moze da se skrene, jer su dva automobila bila parkirana bas tu… Zena izasla iz jednog od ta dva auta i prica na telefon… Kakav je put kod Luk-oil-ove stare pumpe? Kakav je put u zadnjoj ulici desno kada se ide za Rumu? Kopali da rade vodu, sta li, i ostavili rupe… Razdrndala sam auto, a pritom sam probusila gumu na kamen. Sramota!

  3. Nisam iz Indjije, iz Stare pazove sam, ali sto se tice puta u Vinogradaskoj, svakodnevno prolazim tuda i zaista je nemoguce voziti desnom stranom puta a da to ne ostavi negativne posledice na automobil.
    Nadam se da ce iste uskoro biti sanirane.
    Pozdrav!

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime