Indjijske bahanalije

Photo0394--2U noci izmedju subote i nedelje izmedju 25 i 26 maja oko 4 sata ujutru u ulici Vojvode Stepe u blizini kluba 29, D.V. zvani Dulija sa jos dva nepoznata lica napao je pretukao J.I. i Z.B. svi iz Indjije. Z.B. je zadobio lakse telesne povrede dok je J.I. zadobio teske telesne povrede po glavi i slomljenu ruku u ramenu. Nakon odlaska u hitnu pomoc Indjija isti je upucen u Urgentni Centar Vojvodine gde su ustanovili da ima jako tezak prelom ruke i smrskanu kost zbog cega je morao da bude zadrzan u bolnici i istog dana tacnije u nedelju ujutru  operisan uz doktorovu izjavu da ne znaju kakav ce ishod biti jer je povreda jako teska i operacija komplikovana i da ne garantuju dobre rezultate. Nakon operacije i snimaka ruke doktori su odlucili da urade jos jednu operaciju koja je bila juce, sad je samo vreme u pitanju da bi se videli rezultati. J.I. ce sigurno imati ogranicenje u koriscenju te ruke i sve zbog bahatih pijanih i drogiranih Indjijskih bitangi koji svaki vikend traze zrtve na kojima cePhoto0385--2 da se bahate. Po nasim informacijama koje smo sakupili D.V.-u ovo nije prvi put, ima iza sebe mnogo slicnih prestupa za koje i nije bio pravedno kaznjen iz razloga sto je imao ko da ga izvlaci iz tih situacija.

J.I. je zadobio teske telesne povrede bez razloga, trojica pocinilaca su iznenada napali njega i Z.B. da se ovi nisu ni stigli braniti. Ne zna se tacno sta su pocinioci koristili u toku napada i koji je bio njihov razlog za to. SUP Indjija je o tome obavesten i u toku je istraga.

Mi zelimo J.I. brzo ozdravljenje i da mu ruka bude dobro pored teske povrede, takodje se nadamo da ce pravda ovog puta biti zadovoljena i da ce pocinioci biti maksimalno kaznjeni.

Ako jos neko ima bilo kakve informacije o ovom dogadjaju neka nam dostavi, neka svi znaju sta se radi!

 

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Povezane vesti

NAPIŠITE KOMENTAR

Molim vas napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Pratite nas

3,026FanovaLajkuj
651PratilacaZaprati
50PratilacaZaprati

Poslednje vesti