E-Uprava

Pravo na korišćenje Internet portala opštine Inđija imaju svi stanovnici opštine kao i svi oni građani čiji se izvodi nalaze u matičnim knjigama u Opštinskoj upravi opštine Inđija.

Internet portal vam daje mogućnosti podnošenja zahteva za izvode iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih, izvode iz knjige državljana, proveru stanja predmeta, stanje na finansijskoj kartici u Javnim preduzećima.

Nakon registracije administrator proverava vaše podatke i ukoliko su podaci validni registracija se potvrđuje i možete se prijaviti na portalu sa korisničkim imenom i lozinkom koji ste ostavili prilikom registracije.

Nakon uspešne prijave otvara vam se stranica sa ličnim podacima, ai sa desne strane sledeći linkovi: Lični Podaci, Dokumenta, Pregled zahteva i Finansijska kartica.

Lični podaci: ovde možete pregledati vaše lične podatke koje ste ostavili prilikom registracije i možete da ih promenite.

Dokumenta: ovde možete uputiti zahtev za izvode iz matičnih knjiga (izvod iz matične knjige rođenih, venčanih, umrlih i državljanstvo), za sebe ili za drugo lice u srodstvu, i možete videti odgovor matičara u vezi tih dokumenata.

Pregled zahteva: ovde možete pratiti kretanje vaših predmeta koji su podneti u opštinkoj upravi.

Finansijska kartica: ovde možete pogledati stanje a vašoj finansijskoj kartici u Javnim preduzećima.


KAKO NARUČITI DOKUMENTA:

1. Registrujte se na ovom linku

2. Nakon registracije administrator proverava vaše podatke, i ukoliko su validni, vaša registracija se odobrava najkasnije 48 sati nakon registracije

3. Ukoliko je vaša registracija odobrena, logujete se na portal sa vašim korisničkim imenom i lozinkom

4. Nakon uspešnog logovanja, sa desne strane sajta se pojavljuju četiri linka(Lični podaci, Dokumenta, Pregled zahteva, Finansijska kartica)

5. Ukoliko želite da naručite izvode kliknite na link Dokumenta, potom na link Zvaničan zahtev i popunite formu za naručivanje dokumenata. Izvode možete naručiti i za lica sa kojima ste u srodstvu.

6. Nakon naručivanja, u roku od 24h, matičar će vam odgovoriti, a odgovor možete videti kad se logujete na portal