Komunalna Inspekcija INdjija

Ni devet meseci nakon što je svečano otvoreno novo krilo zgrade opštine Inđija, prostorije nekadašnjeg sedišta Odeljenja za inspekcijske poslove izgledaju kao iz filmove o kraju sveta, kada u žurbi sve bude ostavljeno i razbacano.

[lightbox thumb=”https://www.indjijacafe.in.rs/wp-content/uploads/2018/07/INSPEKCIJA-3.jpg”]

Bivše prostorije komunalne inspekcije

U prostorijama koje su se nalazile u Bloku 63, objekat 10 i dalje je ostao deo nameštaja, po koji stari monitor i razbacana dokumentacija koja se skupljala ali ne i odlagala iz nekadašnjih prostorija koje su služile čitavih 10 godina opštinskim činovnicima.  Da ironija bude veća, u pomenutom objektu je do 23. oktobra 2017. godine bilo smešteno Odeljenje za inspekcijske poslove u okviru koga rade i opštinski inspektori koji su zaduženi za komunalni red u opštini. Na “svečanom otvaranju novih prostorija“ predsednik opštine Vladimir Gak istakao je da je “za 10 godina koliko je trajala izgradnja utrošeno 25 miliona dinara i da se kroz nove prostorije uprava približava građanima“

[ad id=”2346″]

Fotografije bivših prostorija komunalne inspekcije. 

[two_fifth]

Domaćinski odnos lokalne samouprave prema vlasništvu Opštine Inđije ogleda se upravo kroz ovih nekoliko fotografija koje su snimljene pre 4 dana u nekadašnjim prostorijama Odeljenja za inspekcijske i komunalne poslove.

[/two_fifth]

[three_fifth_last]

[ad id=”2348″]

[/three_fifth_last]

[divide]

[lightbox thumb=”https://www.indjijacafe.in.rs/wp-content/uploads/2018/07/INSPEKCIJA-1.jpg”]

Ukoliko se ipak odluče da obiđu svoje nekadašnje radno mesto, mogli bi se latiti metle. Možda se i prisete da je na osnovu „Odluke o komunalnom redu“, u vršenju inspekcijskog nadzora, komunalni inspektor ovlašćen da između ostalog, naloži dovođenje u uredno stanje ostale površine, koje su vidljive sa površine javne namene ili površine u javnom korišćenju.

[ad id=”2346″]

 

U krajnjem slučaju, ukoliko ih već mrzi da šetaju, dovoljno je da pogledaju ove fotografije napravljene upravo u nekadanjim prostorijama gde su provodili radne dane .

[lightbox thumb=”https://www.indjijacafe.in.rs/wp-content/uploads/2018/07/INSPEKCIJA-2.jpg”]

[divide]

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

PROCITAJTE JOS:

Bodljikava zica na ogradi bazena! VIDEO

Summer Sound Festival muzicka bomba u Indjiji – Finansijski tajac

Sekularna drzava ili resavska skola? OS Jovan Popovic

Ostre reakcije na Summer Sound festival

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име