Sprat Indjija

Sprat je lokal za sve ljude alternativnih shvatanja. Novo mesto izuzetno kulturnog karaktera odusevilo je sve posetioce u subotu kada je bilo otvaranje.

[ad id=”3722″]

Sprat Indjija

Sprat je otvoren u subotu 21. jula sa fenomenalnom svirkom dva izuzetno talentovana momka iz Beograda. Duo Gitarinet koji cine Nikola Djurica (klarinet) i Mirko Dimitrijevic (gitara i vokal) ucinili su da ovo otvaranje lokala ostane svima u lepom secanju. Puno dobre muzike, pozitivnih vibracija i dobrog druzenja ostavilo je jak utisak na sve posetioce ovog paba.

View this post on Instagram

Pub SPRAT otvaranje

A post shared by IndjijaCafe (@indjijacafe) on

Sprat alternativni kulturni centar

[two_fifth]

Mozemo slobodno da kazemo da ce ovo biti pravi kulturni centar. Mesto za sve ljude alternativnih shvatanja u prostoru gde ce se okupljati ljudi i uzivati u druzenju, radionicama, promocijama knjiga, svirkama i jos mnogo cemu. Mesto koje je falilo nasem gradu i koje je ponovo okupilo ljubitelje alternativne kulture.

[/two_fifth]

[three_fifth_last]

[ad id=”2348″]

[/three_fifth_last]

[divide]

Informacije o lokalu:

Sprat se nalazi u Zeleznickoj ulici BB. U zgradi zanatskog doma na poslednjem spratu.

Radno vreme:

Radnim danima od 09 – 00
Vikendom od 09 – 01:30

[ad id=”3722″]

Sprat Gitarinet duo live

Prenosili smo uzivo svirku ovog fantasticnog benda. Mozete videti da samo dva coveka mogu zameniti citav bend, ako ste dovoljno talentovani i imate dobru opremu. Uz pomoc “beat box” talenta, Mirko pravi zvukove na mikrofon koji se loop-uju (ponavljaju) i na taj nacin napravi pratnju. Nesto sto je jako interesantno a pritom zvuci fantasticno. Mi smo ih ispratili skoro citavu svirku na kojoj nisu napravili ni najmanju pauzu. U prostoru lokala “Sprat” koji je savrseno renovinaran, dekorisan, sa dobrom uslugom i pristupacnim cenama pica. Pozitivne vibracije kada su se pomesale sa svim tim dobili smo jedno nezaboravno i zabavno vece. Nadamo se da ce tako i nastaviti, punom parom.

[divide]

Gitarinet duo live BIS – Smack my bitch up (Prodigy)

[divide]

Pisite, komentarisite i podelite sa svojim prijateljima na drustvene mraze.

IndjijaCafe Facebook

IndjijaCafe Twitter

IndjijaCafe Instagram

IndjijaCafe Youtube

Pub Sprat Indjija OTVARANJE – Svirka grupe Gitarinet

Mirko Pucijasevic – Modna revija ljubav posle ljubavi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име