UniverExport

univerUniverexport je jedan od vodecih domacih trgovinskih lanaca. U korak sa vizijom i misijom postavljenom pre 20 godina, stvoreno je prepoznatljivo ime koje se vezuje za kvalitetnu uslugu, sirok asortiman i uvek pristupacne cene. Sa ciljem da najbolji proizvodi i najpovoljnije cene , iz domace i inostrane ponude, neprekidno budu dostupni svakom kupcu razvijena je prodajna mreza koja danas obuhvata 33 maloprodajna objekata, 5 veleprodaja kao i 3 zavisna preduzeca koja posluju u okviru kompanije Univerexport.

2010. godine kompanija Univrexport pocela je sa prosirivanjem prodajne mreze otvaranjem svog prvog supermarketa na Novom Beogradu „011“, a zatim i supermarketa „Univerexport“ u Backoj Palanci.

2011. godine najveci objekat Univerexporta u prodajnoj mrezi, supermarket „Alba“, dobio je novi izgled. Uredjivanje i prosirivanje prodajnog prostra i spoljnog izgleda objekta trajalo je vise od pola godine iz razloga sto se objekat od pocetka do kraja radova nijednog momenta nije zatvarao za potrosace.

Univerexport, danas, ima preko 1.250 zaposlenih, sa zavisnim preduzecima, preko 1.850 zaposlenih, koji aktivno ucestvuju u unapredjenju procesa poslovanja.

Univerexport-ove prodajne objekte posecuje vise od 30.000 kupaca dnevno, dok se u prodaji nalazi vise od 16.000 artikala. Vise od 70% su zastupljeni domaci proizvodi.

Stalne investicije u razvoj, kako prodajne mreze, logistike, tako i komunikacije sa kupcima, omogucuju brzo i efikasno ispunjavanje zahteva savremenog potrosaca.

AKCIJE:

 

IndjijaCafe 2014 Powered By Art022 Design Studio