O Autoru

Slične Vesti

7 Komentara

 1. 5

  Dr.Damir

  Kriv radin obezbeđenja!?…
  Ajoj…što volim ove što sve znaju…
  Imaš internet pa malo „proguglaj“ šta su obaveze, dužnosti i ovlašćenja radnika obezbeđenja…
  Da je jadni čovek i intervenisao sve što je posle mogao dobiti sigurno nije zahvalnica već robija…
  Zakon nam je „vrh“….

  Odgovorite
  1. 5.1

   IndjijaCafe

   Ne treba da proguglamo jer oboje vrlo dobro znamo sta su duznosti radnika obezbedjenja i isto tako te duznosti se razlikuju od agencije do agencije.

   Nije bitno ko je kriv, menjacnica je osigurana, ima video nadzor, da im je toliko stalo do bezbednosti uzeli bi sopstveno naoruzano obezbedjenje koje bi stojalo ispred vrata i tada sumnjam da bi neko ovako nesto pokusao.

   I u pravu ste da nam je zakon „vrh“…

   Odgovorite
  2. 5.2

   pex

   naravno da nemamo potrebe da guglamo.. 10 god se bavim tim poslom i dobro znam zakon i rad obezbedjenja. a uskoro bi trebalo i sam da postanem vlasnik firme za pruzanje usluga obezbedjenja 😉

   Odgovorite
 2. 4

  IndjijaCafe

  Nadlezni ne shvataju sta cine svojim postupcima… sud i policija prave kriminal iz razloga sto ne reaguju adekvatno i covek koji trpi maltretiranja sto fizicka sto psihicka jedan dan pukne i pobije ih lepo sve… i zavrsi u zatvoru, a zbog cega? Sto je pobio gov*a od kojih niko nije hteo da ga sacuva niti da mu pomogne i time ga primoraju da izvrsi takvo ili slicno delo.

  Odgovorite
 3. 3

  pex

  kad neko nastrada, onda ce se mozda opametiti i promeniti nacin rada.. tako i kod rase kljucara. dok neko ne pusti krv, nema mu pomoci. a onda je vec kasno. dobrodosli u indjiju.

  Odgovorite
 4. 2

  IndjijaCafe

  Slazem se da je obezbedjenje slabo, mozda je kriv radnik a mozda je kriv i neko drugi, znas i sam da svi gledaju da ustede na radnoj snazi tako da ne moze jedan radnik obezbedjenja videti sve… Ako vec jedan stoji kod kase onda treba drugi da bude na ulazu i tako je sve pokriveno jer ulaz/izlaz postoji i kroz apoteku…

  Odgovorite
 5. 1

  pex

  krivo obezbedjenje.. zasto ranik obezbedjenja ne stoji na ulazu u rodic? a treba tu da stoji, i svako ko ima kapu na glavi ne sme da udje u objekat! a menjacnicu bas fino smestili na ulaz u objekat..

  Odgovorite

Napišite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

IndjijaCafe 2014 Powered By Art022 Design Studio