O Autoru

Slične Vesti

15 Komentara

 1. 6

  Milan B.

  Za administratora sajta:
  Očigedno da imate „bug“ pošto komentari odmah izlaze!!!
  „Hvala. Vaš komentar će uskoro biti odobren.“ Uskoro je bilo u sekundi:)))

  Za autora teksta „IndjijaNoComment“
  Axxxx DA, prostudirajte zakon o obligacionim odnosima, pa onda možda nešto konkretno ovde napišete.

  Odgovorite
  1. 6.1

   IndjijaCafe

   Ocigledno da vi imate bug u glavi posto ocigledno nemate pojma da taj komentar vidite samo vi dok se ne odobri, to samo govori koliko vi kao potpuno nestrucna osoba pokusavate da prosipate pamet meni i mojim saradnicima a niste kompetentni za to.

   Bolje se prvo informisite pre nego sto nam postavite ovakav komentar sa silnim uzvicnicima i oduzimate nam vreme.

   Ponavljam da je na ovom sajtu sloboda govora i autor ne treba i ne mora da bude strucan “novinar” kao sto ni vi niste strucni da nama komentarisete sajt pa to ipak radite i mi objavljujemo.

   Odgovorite
   1. 6.1.1

    Milan B. NoComment

    Očekivao sam ovakav odgovor, sinko, nisu svi maloumni koji ovo čitaju, „bug“ sam proverio i na drugim mašina sa drugih IP adresa, (3pc-a) ali nije bitan „bug“ jer to nije bila tema tvog teksta. Za razliku od tebe ja jesam profesionalac, ne prosipam pamet, 29 godina se bavim računarima, dugo godina sys-admin. i radim svašta u JKP VIK pa i isključenja.Imaš moje ime i početno slovo prezimena, nije ti problem da nazoveš vodovod i saznaš ostatak prezimena, ako toliko pljuješ neargumentovano protiv moje firme onda se barem potpiši kao čovek, da znam da li imam posla sa čovekom , detetom ili ženskim rodom.U prošlom postu rekao sam činjenice, očekivao sam malo ozbiljniji odgovor neki kontra-argument, ali ništa! Ako je ova pljuvačina od teksta bez predhodnog upoznavanja autora teksta sa činjenicama morala da se objavi to pokazuje ozbiljnost ili neozbiljnost vlasnika sajta-domena šta već. Vi mislite da je ovo sloboda govora, ok, vi mislite, ja mislim da ste haotično neozbiljni, bez činjenica, neinformisani i lupate gde stignete.Ako želite informacije to je lako, 560-842 JKP VIK. Suviše ste neozbiljini u celini, pa mislim da ću vas sa oduševljenjem i malicioznošću ostaviti na miru.Nikad nisam bio posetilac vašeg sajta (za ovo sam saznao od kolega) tako će ostati i nadalje, pikanterije vašeg kolege ostavite za ulicu.Nisam se potpisao punim imenom/prezimenom kao što je i vaša praksa na sajtu. Želim vam sve najbolje u daljem radu vašeg sajta. Nema potrebe za kontra-postom ja ga sigurno neću pročitati! R.I.P.

    Odgovorite
    1. 6.1.1.1

     IndjijaCafe

     Postovani, taj bug o kojem pisete na ovom sajtu ne postoji i to odgovorno tvrdim. Da postoji ne bi u proslom komentaru napisali da vam ovaj nismo odobrili zar ne? Ako postoji bug i ako se komentari odmah vide kako onda nismo odobrili ovaj? Mi odobravamo sve komentare kao sto odobravamo sve vesti, mi se ne stidimo kritika i prihvatamo ih kao i pohvale. I mi smo dugogodisnji profesionalci i za svoje znanje 100% garantujemo. Ovo nije sajt na kojem 24h sedimo i cekamo da li ce neko da napise komentar pa da ga objavimo, tako da nije objavljen sve do danas. Izvinjavamo se zbog tolikog cekanja ali nama internet nije na prvom mestu niti ga koristimo na radnom mestu u privatne svrhe! Nemam potrebe da se potpisujem ni ja ni neko od mojih kolega jer mi nismo dnevna stampa, ni na oficijalnom sajtu Indjije necete naci ime i prezime autora vesti. Nemamo potrebe da zovemo bilo koga i da proveravamo vase ime i prezime, mi smo odobrili tekst, a na vama je da napisete komentar da li su informacije tacne ili ne. Mi nemamo nista protiv vase firme, vas ili bilo koga u ovoj Opstini, mi samo pomazemo gradjanima da kazu ono sto zele.

     Da li je po vama ovaj sajt ili mi ozbiljni ili neozbiljni to nas iskreno i ne zanima iz razloga sto kazu „Sto ljudi, sto cudi“, svako ima pravo na svoje misljenje.
     Ne znam zasto mesate nas sa autorom teksta, mi vam nismo nista rekli za vas potpis, nemate potrebe da se srdite, vi ste napali nas i naseg autora i iz tog razloga ste dobili odgovor na isti nacin. Cemu pisanje sa silnim uzvicnicima, ako ste nervozni i iznervirani zbog ovog teksta onda prvo uzmite mali predah pa napisite komentar, lako je pljuvati i pisati nedolicno.

     A za to R.I.P, hvala vam, necemo vam zameriti jer ne znamo da li znate uopste sta ta skracenica znaci jer niko od nas nije umro, niti ce ovaj sajt da se raspadne, s tim ste samo pokazali koliko ste Vi neozbiljni i na lep ste nacin predstavili svoju firmu.

     Sve najbolje.

     Odgovorite

Napišite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

IndjijaCafe 2014 Powered By Art022 Design Studio