Jysk

JYSK je medjunarodni maloprodajni lanac koji prodaje „sve za kucu“, a koji je i dalje u vlasnistvu svog osnivaca, Larsa Larsena, koji je poznat sirom Danske kao vodeci trgovac koji uvek ima „odlicnu ponudu“.

Godine 1979, kada je otvorio svoju prvu prodavnicu u Danskoj u drugom najvecem danskom gradu Arhusu – gde se i dan danas nalazi – Larsen je imao velike ambicije, iako nikada nije zamisljao kojom brzinom ce rasti njegov biznis. Larsen je nastavio sa otvaranjem nekoliko uspesnih JYSK Sengetøjslager (originalni naziv prodavnice do 2001.) prodavnica na raznim lokacijama sirom Danske, a 1984. je otvorio svoju prvu prodavnicu van granica zemlje, u susednoj Nemackoj.

Danas JYSK Grupa ima oko 1900 prodavnica u sledecih 34 zemalja sirom sveta: Danska, Norveska, Svedska, Finska, Poljska, Ceska, Slovacka, Madjarska, Holandija, Nemacka, Austrija, Svajcarska, Francuska, Grenland, Farska ostrva, Island, Letonija, Litvanija, Estonija, Ukrajina, Kosovo, Bugarska, Kazahstan, Kanada, Rumunija, Velika Britanija, Slovenija, Makedonija, Hrvatska, Italija, Spanija, Bosna i Hercegovina, Kina i Srbija.

Godisnji promet iznosi oko 2,5 milijardi evra. Rast je stabilan i kontrolisan i ima ukupno 17.000 zaposlenih.

Rec „JYSK“ je oduvek bila sa namerom ukljucena u ime kompanije. Na Danskom „JYSK“ oznacava nesto ili – kao sto je Lars Larsen – nekog ko dolazi sa poluostrva Jutland, a ona je cesto povezana sa skromnoscu, temeljnosti i postenjem – tri vrednosti sa kojima se oduvek identifikovao i sam Larsen. JYSK se zalaze za pouzdanost, a dogovor je uvek dogovor.

Adresa: Vojvode Stepe 11, 23320 Inđija

tel: 022/215 02 76

Radno vreme:

Ponedeljak – Subota 09:00 – 21:00

Nedelja 09:00 – 15:00

 

AKCIJE:

 

IndjijaCafe 2014 Powered By Art022 Design Studio