O Autoru

Slične Vesti

3 Komentara

 1. 3

  zeljko

  Kazes „da vas policija primeti napisali bi vam kaznu, a zbog cega?“ pre nekoliko dana sam vozio levom stranom Vinogradarskom ulicom i bas policijski beli punto je isao iza mene levom stranom…Niko me nije zaustavljao,pa nisu ni oni kreteni da pisu kaznu za nesto sto i oni sami rade da im ne bih tocak otpao do ulice Dusana Jerkovica.

  Odgovorite
 2. 2

  Milana

  A kakav je put u samom centru grada? Brezuljci. Gomila ljudi se parkira kod mts-a, niko to ne kaznjava. Juce semafor kod Brazde nije radio, kolona u centru grada na semaforu, a desno ne moze da se skrene, jer su dva automobila bila parkirana bas tu… Zena izasla iz jednog od ta dva auta i prica na telefon… Kakav je put kod Luk-oil-ove stare pumpe? Kakav je put u zadnjoj ulici desno kada se ide za Rumu? Kopali da rade vodu, sta li, i ostavili rupe… Razdrndala sam auto, a pritom sam probusila gumu na kamen. Sramota!

  Odgovorite
 3. 1

  SerbianElf

  Nisam iz Indjije, iz Stare pazove sam, ali sto se tice puta u Vinogradaskoj, svakodnevno prolazim tuda i zaista je nemoguce voziti desnom stranom puta a da to ne ostavi negativne posledice na automobil.
  Nadam se da ce iste uskoro biti sanirane.
  Pozdrav!

  Odgovorite

Napišite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

IndjijaCafe 2014 Powered By Art022 Design Studio