O Autoru

Slične Vesti

3 Komentara

 1. 3

  Bane

  Oni su sebe obezbedili znakom STOP pre rampe, sto znaci da svako vozilo koje prelazi prugu mora da stane kod znaka STOP. To najbolje znaju novi vozci koji su nedavno imali obuku.

  Odgovorite
 2. 2

  Indjija

  Postovani Dragane mislim da je vise nego glupo pitanje zasto mi nismo otisli na prvi prelaz i zaista nemam namere da se bilo kome pravdam ovde se ne prica o tome kuda ce ko da ide i zbog cega nego zasto nije bila spustena rampa a voz se kretao prema prelazu!?

  Patrola policije je to sve videla, pa neka oni prijavljuju nadleznim organima, ako ih je uopste briga da to urade.

  Ako se cekala nasa prijava onda su ti nadlezni organi na pogresnom radnom mestu kad nisu obavesteni o problemima u sopstvenoj Opstini! Rampa koja fali sigurno nije misteriozno nestala preko noci.

  Niko nikoga ne napada, greske i kvarovi se desavaju samo to nije mala stvar sto smo mi doziveli i samo prenosimo nasa iskustva.

  U svakom slucaju po vama sve se svodi na to da smo mi krivi zato sto smo isli na taj pruzni prelaz i umalo poginuli, strasno…

  Da je bilo vase dete u pitanju da li bi isto tako reagovali!?

  Odgovorite
 3. 1

  Dragan

  Zašto vi niste sačekali voz na prvoj rampi? Kako ste došli do pametnog zaključka da je bezbedan prelaz na drugom prelazu ako je na prvom spuštena rampa? Da li ste kvar prijavili nadležnim organima?

  Odgovorite

Napišite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

IndjijaCafe 2014 Powered By Art022 Design Studio