CBT

CBT – Poceci i ciljevi

Prvi CBT prodajni salon – „Centar bele tehnike“ otvoren je 1996. kao osnova Moskomerca, preduzeca koje se bavi uvozom, maloprodajom i veleprodajom najkvalitetnijih svetskih brendova bele tehnike, kucnih aparata i audio-video opreme. Centar bele tehnike (CBT) je vremenom postao sinonim za prodavnicu bele tehnike. Mi zelimo da postignemo i vise od toga. Svojim potrosacima zelimo da omogucimo mesto koje ce im ponuditi elitne robne marke i vrhunsku uslugu. Posle 15 godina iskustva i stecenog poverenja, CBT je u novoj razvojnoj fazi – sirenju svoje prodajne mreze po celoj Srbiji.

CBT – Vase zelje i mogucnosti, nase resenje

Imperativ CBT-a je kvalitet u maloprodajnoj ponudi, kao i kvalitet u komunikaciji sa kupcima.

CBT prodajni saloni nude sirok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega, odnosi na “pametnu tehniku“ – samostojecu i ugradnu tehniku, kucne i kuhinjske aparate, televizore i drugu audio-video opremu, telefoniju, klima uredjaje, uredjaje za grejanje, racunare i dodatnu opremu.

CBT je ekskluzivni uvoznik renomiranih brendova HANSA i ELICA, a zastupnik je i brendova AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, ARISTON, HOTPOINT- ARISTON, INDESIT, LG, SAMSUNG, DAEWOO.

Pored ovih, u CBT prodajnim salonima mozete kupiti kucne aparate i drugih poznatih proizvodjaca.

Kompetentna ekipa CBT-a ce Vam detaljno objasniti i demonstrirati funkcionisanje aparata, pruziti sve neophodne informacije i resenja. Kako biste sto bolje uskladili svoje potrebe i zahteve, na nasem sajtu mozete uporediti Vase zelje i mogucnosti i pronaci optimalno resenje.
Dostupne su i informacije o nacinima placanja i pojednostavljen je nacin kupovine u “virtuelnoj“ CBT prodavnici.

CBT saloni predstavljaju koncept prodaje koja ce i u buducnosti garantovati:

* Vrhunske komercijalno-tehnicke savete klijentima, odnosno, nas prodavac je, ujedno, i tehnicko-
-komercijalni savetnik
* Siroku lepezu proizvoda, odnosno super brendove po super cenama
* Specijalno servisiranje robnih marki ciji smo uvoznici i koordiniranu saradnju sa ovlascenim serviserima robnih marki koje se takodje mogu naci u nasoj ponudi.

AKCIJE:

IndjijaCafe 2014 Powered By Art022 Design Studio